Stiri

Program și reguli de acces Tarja Turunen

Program și reguli de acces Tarja Turunen

Andra Vasile

January 31st, 2017

0 Comments

Află ultimele informații despre concertele Tarjei Turunen din România

 

A mai rămas puțin timp până când Tarja Turunen, regina muzicii symphonic rock & metal, va sosi în România pentru două concerte spectaculoase. Celebra soprană, care a contribuit semnificativ la succesul trupei Nightwish, se va întâlni pentru prima dată cu publicul timișorean pe 2 februarie la Filarmonica Banatul, iar pe 3 februarie se va revedea cu publicul din București, la Sala Palatului.

 

Concertul de la Timisoara va avea loc cu casa închisă, biletele fiind deja epuizate.

 

De asemenea, înaintea Tarjei vor urca pe scena Devilfire (Marea Britanie, melodic rock) și Anvision (Polonia, progressive rock metal)

 

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces valabile pentru cele 2 evenimente.

 

Este interzis accesul cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, aparate GoPro, selfie stick-uri.

 

Programul serii de la Timișoara va fi următorul:

 

19:00 – Open doors

19:30 – Anvision

20:00 – Change over

20:20 – Devilfire

20:50 – Change over

21:15 – Tarja Turunen

 

La București, evenimentul se va desfășura astfel:

 

19:00 – Open doors

19:45 – Anvision

20:15 – Change over

20:35 – Devilfire

21:05 – Change over

21:25 – Tarja Turunen

 

Vă reamintim faptul că Uber este partenerul nostru de mobilitate. Cu Uber ajungi confortabil, convenabil și în siguranță, indiferent de destinație, iar o mașină este mereu la un buton distanță. Participanții care nu au încercat Uber până acum beneficiază de o primă cursă gratuită, în limita a 25 de lei, dacă își fac un cont pe Uber.com/App și introduc în aplicație codul promoțional Tarja25 în Timișoara sau TarjaConcert în București.

 

Tarja Turunen este una dintre cele mai importante voci din muzica rock & metal, câștigându-și un loc important în acest areal . Mare iubitoare a muzicii clasice, Tarja a dezvoltat numeroase proiecte prin care să o promoveze. Ambele au fost puse în scenă și în România: “Ave Maria” – spectacolul de colinde ce a avut loc la Ateneul Român, precum și “The Beauty and the Beat” – în care melodii clasice din repertoriile lui Bach, Listz, Beethoven, Mozart, dar și Queen și Nightwish, au fost reinterpretate în manieră clasică alături de o orchestră impresionantă formată din 70 de instrumentiști cărora li s-a alăturat și carismaticul toboșar Mike Terrana.

 

Concertele Tarjei Turunen sunt organizate de Phoenix Entertainment.

 

Biletele sunt disponibile la diferite categorii de preț în funcție de apropierea față de scenă după cum urmează:

 

București (Sala Palatului):

 

Categoria VIP – 350 RON

Categoria I – 250 RON

Categoria a II-a – 200 RON

Categoria a III-a – 140 RON

Categoria a IV-a – 99 RON

 

 

 

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti, de la casa de bilete Sălii Palatului și online pe www.eventim.ro.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply