Stiri

Program si reguli de acces Dire Straits Experience

Program si reguli de acces Dire Straits Experience

Andra Vasile

November 29th, 2016

0 Comments

 

Turneul național Dire Straits Experience se apropie cu pași repezi. Astfel, de luni, 5 decembrie, legendara formație renascuta la initiativa Printului Charles in 2011, pornește într-o aventură prin România, redând savoarea classic rock-ului și a hiturilor Dire Straits în 4 orașe. Prima oprire va fi la Cluj Napoca, la Sala Polivalentă (5 decembrie), urmând mai apoi Craiova (7 decembrie, Sala Polivalentă), Brașov (9 decembrie, Sala Sporturilor) și Bacău (10 decembrie, Teatrul de Vară “Radu Beligan”)

 

 

Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits, care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.

 

Astfel, Dire Straits Experience, condusă de componenții originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacău, Brașov și Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

 

Accesul publicului va fi disponibil după ora 19:00, urmând ca show-urile să înceapă de la ora 20:00 în cazul tuturor concertelor din turneu.

 

Pentru confortul și siguranța spectactorilor, organizatorii transmit următoarele informații și reguli de acces valabile pentru toate cele 4 concerte.

 

Este interzis accesul la eveniment cu sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante, căști motociclist, bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto profesionale, aparate de inregistrare audio-video, laptop-uri, tablete de orice fel sau aparate GoPro, selfie stick-uri.

 

 

 

Show-ul The Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

 

Biletele sunt disponibile astfel:

 

Cluj Napoca (5 decembrie)

Sala Polivalentă

 

VIP  – 300 de lei

Categoria I – 250 de lei

Categoria II – 180 de lei

Categoria III – 100 de lei

Categoria IV – 75 de lei

Categoria V – 60 de lei

 

Link: http://goo.gl/rOcTvP

 

 

Craiova (7 decembrie)

Sala Polivalentă

 

VIP  – 300 de lei

Categoria I – 250 de lei

Categoria II – 180 de lei

Categoria III – 100 de lei

Categoria IV – 60 de lei

 

Link: http://goo.gl/azRxhB

 

 

Brașov (9 decembrie)

Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”

 

VIP  – 300 de lei

Categoria I – 250 de lei

Categoria II – 180 de lei

Categoria III – 100 de lei

Categoria IV – 60 de lei

 

Link: http://goo.gl/KCKNlj

 

 

 

Bacău (10 decembrie)

Teatrul de Vară Radu Beligan

 

Categoria I – 300 de lei

Categoria II – 200 de lei

Categoria III – 100 de lei

 

Link: http://goo.gl/QE4G5k

 

În deschiderea celor 4 concerte va cânta trupa COCO.

Concertele The Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment

Be Sociable, Share!

Leave a Reply