Stiri

Program és hozzáférési szabályok Dream Theater koncertre Kolozsvár

Program és hozzáférési szabályok Dream Theater koncertre Kolozsvár

Andra Vasile

May 17th, 2017

0 Comments

Már csak néhány nap választ el a tavaszi rock show –tol. Dream Theater, az egyik legnagyobb zene csapat a nemzetközi színtéren, ünnepli 25 éves megjelenése óta legendássá vált albumát, „“Images and Words” , és egy speciális koncertet tart Kolozsváron (Arena) május 19-én. Ez egy egyedülálló lehetőség, hogy a rajongók meg hallgathassák élőben a teljes lemezt, amely rányomta bélyegét a rockzene történelemjére.
Jegyeket továbbá is az Eventim hálózatában és www.eventim.ro – 225 lej. A jegyek az esemény napján is elérhető lessz a belépönél találhato jegypénztárnál . A koncert az ára 250 lej.
A koncertre a belépés az érvényes jegy szerint lessz, egyszer, ha a nézők elakarják hagyni a helyiségeket és vissza szeretnének jönni , akkor ujra jegyet kell váltsanak.
A Platinum Dream Ticket és a Golden Dream Ticket tulajdonossai az északi Szamos 4-es kapunál lessz, (Splaiul Independenței), és azok, akiknek általános hozzáférésü jegyük van ugyancsak az észak Szamos felöli 5-ös számu kapun .
Közlekedési vonal:
101. és 102. villamosok a – Kolozsvári Aréna.meggállo.
Gyermekek, kortól függetlenül, rendelkeznie kell jeggyel, és cask felnött kiséretében akinek szintén megfelelö jegye van.
Javasoljuk azonban a szülöknek , hogy a gyerekek használjanak fülvédöt.
A kényelem és a biztonság szempontjábol, szervezők a következő információkat és szabályokat hozzák figyelembe :
Tilos akármilyen parfum, dezodor vagy palack, motorkerékpár sisak, műanyag edények, italos dobozok, konzervdobozok, tűzijáték, transzparensek által támogatott botok, spray-k, székek, fegyverek, italok vagy élelmiszer, éles tárgyak, háziállat, láncok, nagy táska, lézer kamerák, professzionális audio-video felvevők, laptopok, tabletta, vagy bármilyen olyan GoPro, Selfi pálca bevitele.
Szintén az esötartok is tiltva vannak , a szervezők javasolják eső köpenyt.
A saját biztonsága érdekében kérjük, tartsa be az állami szerv biztonsági ellenőrzését a bejáratnál.
Az esti program a következő:
18: 00- 06:30 – Hozzáférés Platinum Dream Ticket rendelkezöi
06:30 – Hozzáférés : Golden Dream Tickets és az általános hozzáférésü jeggyel rendelkezök
08:00 – Dream Theater concert kezdése.

A szervezők arra ösztönzik a nézöket, hogy jöjjenek idejében a koncertre, hogy zavartalanul történjen a belépés.
A Platinum Dream Tickets és a Golden Dream Tickets tulajdonosai használják a nekik szánt speciális belépö kapukat.
Közel három évtizedes hagyománnyal rendelkezve , Dream Theater bejárta a világot ,megosztva a történteket a gitártémák vagy összetett szövegek mögött, ellenállva az akadályoknak, továbbra folytatva az innovációt és megerősítve a pozícióját, mint a „kultikus zenekar”.
A 13 stúdióalbumbol a „Images and Words” .egy különleges helyet foglal el a zenekar történetében. Ez az első album, énekese James LaBrie, és a legjobban eladott lemez marad a mai napig is .Azonban az egyetlen „Pull Me Under” sikerült a radio és tv TOP 10 rangsorba felkerülni.
Dream Theater koncertek rendezöje a “Phoenix Entertainment”.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply