Stiri

Myrath ne transmite un mesaj cu ocazia concertelor din Timișoara și București

Myrath ne transmite un mesaj cu ocazia concertelor din Timișoara și București

Andra Vasile

November 4th, 2016

0 Comments

 

După succesul fulminant înregistrat în acest an cu turneul “Legacy” cu care au ajuns până în Japonia unde au încântat peste 30.000 de fani în cadrul festivalului Loud Park, Myrath își continuă aventura în Europa.

 

Myrath își exprimă nerăbdarea de a reveni la noi în primele lor concerte din România în calitate de headliner. Solistul Zaher Zorgati a ținut să ne transmită un mesaj important pe care îl puteți urmări în video-ul de aici:

 

https://youtu.be/tN0Vnld0H4E

 

Prima oprire este la Timișoara pe 27 noiembrie în clubul Daos pentru o revedere frumoasă cu publicul din Banat pe care l-a impresionat în vara anului 2015 atunci când formația tunisiană a deschis concertul celor de la HIM.

 

Câteva zile mai târziu, pe 1 decembrie, Myrath dau întâlnire fanilor muzicii metal în clubul Quantic din București, unde vor pune în scenă o producție unică, spectaculoasă care va completa energia debordantă emanată de băieți la fiecare apariție live.

 

Formația Myrath s-a remarcat într-un timp scurt datorită stilului eclectic, folosind combinații interesante între genurile progressive metal, power metal și sonorități orientale.

 

Trupa are 5 albume de studio la activ, iar cel mai recent,  “Legacy”, s-a bucurat de un real succes în rândul fanilor și al criticilor, aceștia din urmă clasându-l pe primele poziții în topul celor mai bune lansări metal din 2016.

 

Biletele pentru concertele din România sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Carturesti si online pe eventim.ro, după cum urmează:

 

Timișoara  –  60 de lei până pe 26 noiembrie și 70 de lei în ziua concertului. Link bilete: goo.gl/t0zBmf

București – 60 de lei până pe 30 noiembrie și 75 de lei în ziua concertului. Link bilete: goo.gl/AvuYD2

Mesajul lui Zaher Zorgati

Be Sociable, Share!

Leave a Reply