Stiri

Dream Theater și-a încheiat turneul european cu cele două concerte din România – Epilog

Dream Theater și-a încheiat turneul european cu cele două concerte din România – Epilog

Andra Vasile

May 23rd, 2017

0 Comments

Weekendul ce tocmai s-a scurs a fost gazda unui regal rock de poveste. Dream Theater a aniversat un sfert de secol de la lansarea Images and Words alături de fanii din România prin două show-uri care au durat fiecare aproape 3 ore. Membrii trupei s-au simțit foarte bine la noi în țară, s-au bucurat să vadă energia debordantă și loialitatea publicului și abia așteaptă reîntâlnirea cu fanii.

Cele două evenimente nu s-ar fi putut desfășura fără implicarea și aportul unor persoane cărora dorim să le adresăm mulțumiri cu această ocazie.

În primul rând, mulțumim lui Zoltán Kinizsi, director adjunct al Sălii Polivalente, datorită căruia au putut fi confirmate cele două concerte deoarece dânsul a avut un rol esențial în obținerea locației de la Cluj Napoca. Niciunul dintre concertele pe care Dream Theater le-a susținut în România nu puteau fi confirmate în lipsa unei locații adecvate, de aceea, domnul Kinizsi și-a asumat răspunderea în totalitate și a făcut posibilă integrarea țării noastre în turneul european “Images, Words and Beyond”.

De asemenea, le mulțumim și partenerilor noștri media care au promovat concertele Dream Theater prin toate mijloacele de care au dispus: Rock FM, Un site de muzică și Unguru’ Bulan. Nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor noștri, Aqua Carpatica și Domeniile Sâmburești.

Mulțumim tuturor celor implicați și mai ales fanilor prezenți la concerte care susțin astfel muzica rock de calitate și suntem nerăbdători să ne întâlnim din nou în fața scenei.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply