Stiri

Trupa Hypnotique in deschidere la Richard Clayderman

Andra Vasile

March 7th, 2013

0 Comments

Richard Clayderman posterAu mai rămas aproximativ trei săptămâni până la concertul celebrului Richard Clayderman. Până când artistul va urca pe scenă alături de Camerata Regală, publicul va fi introdus în atmosfera muzicii mirifice a pianistului de către o formaţie inedită în spaţiul românesc.

Fetele de la Hypnotique vor încânta spectactorii cu stilul lor neobişnuit. Este singura trupă de electric violin din Europa şi oferă o prestaţie deosebită, abordând atât genul clasic cât şi elemente din muzică pop, folclorică sau ambientală. Formaţia a debutat pe scena Festivalului George Enescu şi are în palmares numeroase premii, precum şi concerte susţinute în Marea Britanie, la Ambasada României la Londra sau la Universitatea din Canterbury.

Phoenix Entertainment Classics aduce în faţa publicului român pe cel mai bine cotat pianist francez al tuturor timpurilor. Richard Clayderman, supranumit „Prince of Românce”,  va oferi un concert extraordinar, pe 21 martie,  fiind acompaniat de către Camerata Regală. Melodii de succes precum „Ballade pour Adeline” vor răsuna în spaţiul Sălii Palatului şi vor fermeca auditoriul, oferindu-le două ore de romantism şi reverie.

Richard Clayderman este unul dintre cei mai de succes artişti ai Franţei, iar discurile sale se vând în peste 70 de milioane de copii în mai mult de 57 de ţări. Sălile în care concertează sunt neîncăpătoare, iar numărul prestaţiilor sale depăşeşte 200 de evenimente pe an.

Succesul lui Clayderman este atestat şi de numărul mare de trofee pe care le deţine: peste 267 de discuri de aur şi nu mai puţin de 70 de discuri de platină.

Richard Clayderman live la Sala Palatului este un eveniment ce nu trebuie ratat. Recomandăm iubitoritorilor muzicii de calitate să se grăbească în a-şi achiziţiona un bilet, întrucât locurile disponibile se reduc pe măsură ce se apropie data concertului.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librăriile Humanitas și Cărturești, de la Sala Palatului și online prin www.eventim.ro.

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply