Stiri

Preselectii Rock in Parc – 29 martie

Andra Vasile

March 7th, 2013

2 Comments

Phoenix Entertainment și Sfinx Experience vă invită vineri, 29 martie, în cortul încălzit al Arenelor Romane, pentru cea de-a doua ediție de calificare pentru Festivalul Internțional „Rock în Parc” .

Astfel, trupele de rock cu mare potențial sau deja conscrate se vor prezenta cu cel mai bun repertoriu, urmând ca publicul și juriul să decidă prin vot cine va urca pe scenă alături de The Animals și The Troggs în cadrul Festivalului Internațional Rock în Parc din perioada 13-14 iunie.

Având în vedere numărul mare de solicitări primite din partea formaților dornice de a concerta cu titani ai muzicii rock vom proceda astfel: înscrierile sunt nelimitate ca număr (deadline: 20 martie), însă trupele doritoare trebuie să atașeze, pe lângă formularul tip și o piesă din repertoriul lor.  Se va realiza astfel, o preselecție a celor care vor participa la concurs de către un juriu specializat, numărul final de trupe participante fiind de 12.

Vă îndemnăm să veniți în număr cât mai mare pentru că votul vostru va cântări mult în alegerea trupelor câștigătoare. Decizia publicului va conta în aceeași proporție cu cea a juriului.

Așadar, vă recomandăm să nu rataţi 6 ore de rock autentic şi să trimiteţi cele mai bune trupe alături de legendele The Animals şi The Troggs. Intrarea este liberă. Mai mult decât atât, fanii rockului se vor bucura, pe lângă muzica favorită, şi de băuturi la preţuri ca între prieteni: berea nu va costa mai mult de 5 lei.

 

 

Be Sociable, Share!

2 Comments

  1. lazar ovidiu says:

    de unde luam fisa de inscriere si ce alceva mai trebuie ? multumim !
    rock force- pitesti

Leave a Reply