PLATINUM TICKET VALIDATION

Share

Felicitari!

Daca ai ajuns aici, insemana ca esti deja posesorul unui Platinum Dream Ticket. Numele tau va fi inscriptionat in  Platinum Dream Theater Fan Hall of Fame care va sta la baza extragerii celor 10 Platinum Meet & Greet VIP Upgrade.

Prin completarea formularului alaturat, iti validezi biletul pentru a participa la tragerea la sorti realizata live de Unguru’ Bulan & friends pentru unul dintre cele 10 pachete Platinum Meet & Greet VIP Upgrade. Castigatorii vor primi un e-mail de la Dream Theater in acelasi regim cu al unui cumparator de VIP Upgrade de pe site-ul lor oficial. Mai multe informatii despre ce implica un pachet Platinum Meet & Greet VIP Upgrade puteti gasi pe www.dreamtheater.net.

Avantajele unui “Platinum Dream Ticket” le stii deja: ai acces cu 30 de minute mai devreme in locatie si un ecuson special creat pe care te sfatuim sa il porti la vedere pentru ca s-ar putea sa iti aduca surprize din partea formatiei. O parte a echipei Phoenix Entertainment va cauta purtatorii de ecuson pentru a le oferi din backstage mai multe obiecte de valoare (de exemplu: pene de chitara, afise semnate, setlist-uri, etc.). Incercam astfel sa recompensam cat mai multi fani care si-au achizitonat bilete din  timp.

*In maximum 72 de ore de la inscriere, codul de bare al biletului tau va fi verificat si iti vei putea regasi numele in Platinum Dream Theater Fan Hall of Fame.

Be Sociable, Share!