Event

I Am The Rocker Festival 4-5 07 2015
04
Jul
2015

I Am The Rocker Festival 4-5 07 2015

  • Location:Bulevardul Mărăști 65-67, București
  • Venue:Romexpo
  • Length:07:00 pm – 11:00 pm

I AM THE ROCKER – cel mai tare festival de rock si metal al anului

2015, la fel ca și 2014, se anunță a fi un an mai puțin bogat în evenimente destinate pasionaților de rock, însă Phoenix Entertainment vine în întâmpinarea acestora și prezintă ediția pilot a festivalului I Am The Rocker ce va avea loc pe 4 și 5 iulie la Romexpo.

Primele numele celor care vor zgudui scena și care vor contribui exponențial la crearea unui weekend de neuitat sunt Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy,) Soufly, Skindred, Mayhem, Carcass, Kamelot,  Myrath, Arkona, Hang The Bastard, Odd Crew, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, White Walls, Diamonds are Forever, Negative Core Project, Hatemode, Breathlast, Kistvaen, Dirty Shirt, Days of Confusion, Targ3t, QuantiQ, Blutrina.

Dream Theater vor aniversa 30 de ani de istorie pe scena de la Bucuresti cu un setlist aparte.

I Am The Rocker dorește să includă cât mai multe premiere pentru publicul din România, astfel că va fi primul festival din țara noastră în care apa plată va fi GRATUITĂ.

Evenimentul se constituie într-un spațiu de interacțiune pentru fanii rock-ului, unde, pe lângă muzica lor preferată, aceștia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activități, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experiență totală și o gamă largă de alternative de distracție. I Am The Rocker este proiectat întocmai ca un festival din afară, cu un design ghidat de creativitate, un line-up care să satisfacă fanii mai multor subgenuri ale rock-ului,  totul desfășurându-se sub auspiciul rigorilor organizatorice și a celor mai înalte standarde de profesionalism.

 

„Știm că Romexpo nu reprezintă locația ideală pentru a petrece la un festival, însă este singura opțiune viabilă din interiorul Bucureștiului ținând cont de activitățile extra pe care le-am planificat, precum și pentru publicul numeros pe care îl așteptăm. Vom compensa prin distracțiile oferite in plus, prin line-up-ul de excepție pe care îl avem deja pus la punct și prin premiera faptului că nu va mai trebui să plătim cel puțin 6 lei pentru a ne răcori pe o vreme toridă, apa plată fiind gratuită”, a declarat Mohi Younes, managerul general al companiei Phoenix Entertainment.

 Vă reamintim că, din respect pentru public, festivalul I AM THE ROCKER nu va avea zone delimitate de tipul Golden Circle, un bilet sau abonament permițând accesul tuturor fanilor, până în fața scenei. Drept urmare, vă sfătuim să veniți din timp, pentru a prinde loc cât mai în față!

Pe lângă muzică, fanii au la dispoziție și numeroase opțiuni de distracție: de la campionatul de bere la concursuri de air guitar, pogo, best dressed rocker și best tattoo, de la bungee jumping over crowd la zboruri cu tiroliana, fanii vor trăi cea mai tare experiență de festival de până acum.

Totodată, datorită numeroșilor rockeri din afara Capitalei care vor să ia parte la eveniment, Phoenix Entertainment oferă și spațiu de camping cu toate dotările incluse la doar 9 lei pentru întreaga durată a festivalului. În plus, cei care vor veni cu motocicleta vor beneficia de o parcare specială și de o garderobă în care să își depoziteze casca și alte accesorii.

 

Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul promoțional de 195 de lei până la 28 februarie sau până la epuizarea primelor 1000 de abonamente. După finalizarea acestora, biletele vor costa 220 de lei, iar în zilele evenimentului – 250 de lei.

Biletele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe www.eventim.ro

Phoenix Entertainment este unul dintre cei mai activi promoteri din România, având în palmares sute de mii de spectatori primiți la zecile de concerte organizate: Slash, Metal All Stars, In Flames, Tarja Turunen, Dream Theater, Richard Clayderman și mulți alții.

Pentru mai multe detalii despre agenda concertistică, dar și pentru a afla primul noutățile oferite de Phoenix Entertainment, accesați www.phoenixentertainment.ro sau  www.facebook.com/PhoenixEntertainmentPage

IMTR-pt-tipar-landscape (1)